torsdag den 13. juni 2013

Haderslev Erhvervsråd

Så kom vi ud af huset igen.
Haderslev erhvervsråd har idag slået dørene op i nye lokaler og har i den forbindelse spurgt om vi kunne hjælpe med lidt mundgodter.
Det takkede vi selvfølgelig ja til, da det jo er en af de rigtig sjove udfordringer, hvor vi kan lave mange små forskellige ting og har tid til, at kæle om de små canapéer.
75 personer og 5 forskellige slags samt lidt kransekage til champagnen.
Det gik som forventet...  Helt fantastisk og der var store roser til maden og eleverne som brugte nogle timer af deres fritid til at være der.
Og et interview til Jydskevestkysten blev det også til..
Her er billeder fra eftermiddagen.

Citrusgravad laks - crouton - fennikel - peberrodsmayonnaise - ærtespirer

Sprød rugbrød - rygeost - radise - purløgsblomst

Citrusgravad laks - crouton - fennikel - peberrodsmayonnaise - ærtespirer

Kyllinge terrin - estragon - syltet agurk

Serrano skinke - crouton - melon 

Sprød rugbrød - rygeost - radise - purløgsblomst

Kransekage - chokolade -  hindbær
 
Dygtige - engagerede - elever

De "røde" fade er: Tomat - friskost- basilikum - citron

Vi deler gerne ud af opskrifter...  send en mail til jje@eucsyd.dk hvis du ønsker opskrifter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar