Haderslev erhvervsråd har idag slået dørene op i nye lokaler og har i den forbindelse spurgt om vi kunne hjælpe med lidt mundgodter.
Det takkede vi selvfølgelig ja til, da det jo er en af de rigtig sjove udfordringer, hvor vi kan lave mange små forskellige ting og har tid til, at kæle om de små canapéer.
75 personer og 5 forskellige slags samt lidt kransekage til champagnen.
Det gik som forventet... Helt fantastisk og der var store roser til maden og eleverne som brugte nogle timer af deres fritid til at være der.
Og et interview til Jydskevestkysten blev det også til..
Her er billeder fra eftermiddagen.
Citrusgravad laks - crouton - fennikel - peberrodsmayonnaise - ærtespirer
Sprød rugbrød - rygeost - radise - purløgsblomst
Citrusgravad laks - crouton - fennikel - peberrodsmayonnaise - ærtespirer
Kyllinge terrin - estragon - syltet agurk
Serrano skinke - crouton - melon
Sprød rugbrød - rygeost - radise - purløgsblomst
Kransekage - chokolade - hindbær
Dygtige - engagerede - elever
De "røde" fade er: Tomat - friskost- basilikum - citron
Vi deler gerne ud af opskrifter... send en mail til jje@eucsyd.dk hvis du ønsker opskrifter.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar