søndag den 2. juni 2013

Dyrskue i Aabenraa

Årets Dyrskue i Aabenraa var i fredags og lørdags. Vi havde en stand, hvor vi i samarbejde med Dansk Fåreavl solgte de lækreste Sandwich lavet af langtidsstegt lam med en "tzatziki" dressing med masser af citronskal og koldhævet rosmarinbrød.

Fredag var de fleste af dyrsluets gæster børn og voksne fra institutioner i Aabenraa.
Og med vores placering som lå i det fjerneste hjørne af pladsen, var vi lidt skeptiske da vi startede op. Men vi fik da heldigvis solgt okay og kunne så lægge en anden og mere offensiv strategi mht at nå ud til folk om lørdagen.

Det gav også pote og vi solgte 50% mere om lørdagen.

Lammene fik vi hjem om onsdagen og bryst samt hals kom i ovnen og fik 15 timer ved 90 grader sammen med hvidløg, citron, rosmarin, olivenolie, hvidvin og stout.
Lammekøller og bov marinerede vi med de samme herligehder og lod dem ligge på køl til dagen efter. Her fik de så ca 4 timer ved 140 grader.
Den lage der kom ud af tilberedningen  reducerede vi ind til det halve og kom på flaske. Den brugte vi til at komme ved kødet når vi stegte det til sandwichen for, at give endnu mere smag og intensitet til kødet.

Det har været en rigtig god proces for eleverne med lave dette arrangement. Der har været arbejde der skulle planlægges, mad der har taget lang tid at tilberede, der skulle laves markedsføring i form af skilte, opskrifter og flyers som skulle deles ud rundt på dyrskuet. Der var også arbejdet på stedet, hvor maden skulle tilberedes færdigt og sælges ved den direkte kundekontakt.

Det var uden for den normale skoletid og alle var 100% med...

Her er lidt billeder fra de gode dage samt optakten.

Hvis du gerne vil have opskrifter så send en mail til: jje@eucsyd.dk











 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar