tirsdag den 1. marts 2011

Årets kok 2011

Der er godt gang i kokke-konkurrencerne i denne tid..
I lørdags var det Årets kok, som skulle findes. Det var et stærkt felt, hvor der både var deltagere, som var med for første gang og 2 der var med for 4. gang. De andre år har der været 10 deltagere i finalen, og pointene har ikke været offentligt løbende, som denne gang. Så udnævnelsen var måske ikke det store klimaks, som det har været de andre år.
I år var der 5 deltagere der dystede om titlen og pengene. Og oven i de 3 retter var der også en Appetizer, som skulle tilberedes varm og serveres kold. Alle retter skulle laves til 8 personer.

Det var reelt kun efter appetizeren at deltagerne lå side om side.   Efter forretten stak Mette Hvarre Gassner, fra Restaurant Ti Trin Ned i Fredericia af. ( De havde 2 deltagere med i finalen). Der blev givet point i 6 kategorier og der var kun én hun ikke vandt.

Hun havde erfaringen, rutinen og "roen" under finalen i kraft af, at det var 4. gang hun deltog.
I det daglige fungere Mette som Restaurantchef på Ti Trin Ned, og som hun sagde, så mangler hun lidt i tempo og timing..  men det fungerede vist fint i lørdags :-)

Her er de 3 retter, som alle alle fik højeste score.

  



Hver ret giver et antal point og Mette fik 851 point, hvilket var 50 mere end  den nærmeste..  Godt gået!!
Men det er ikke nyt for Mette at få gode resultater... hun fik ( så vidt jeg husker ) 3 x 13 til hendes svendeprøve.

I skrivende stund er der kamp om titlen som Årets kokkeelev i Bella Centret. Og hvem ved. det kan jo være, at en (eller flere) af de elever der er her på holdet står der om 3 år.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar