tirsdag den 5. juni 2012

Jordgrube - Svineskank i jorden

Så kom dagen, (og vejret) hvor vi kunne få gang i vores nyeste initiativ: Jordgruben (se forrige indlæg)
Et lille hul i jorden beklædt med sten. Hans fik tændt et godt bål hvor vi smed et par gode sten med i.



Da det var brændt godt ned og alle stenene var gennemvarme lagde vi de svineskanke som dagen inden var blevet marineret med citronskal, rosmarin, timian, oregano (fra gene urtehave), olie og hvidvin og så pakket ind i først bagepapir, våd køkkenrulle og så staniol ned i gløderne. Vi lagde gløder og varme sten ovenpå og toppede med noget græstørv.







Grissebasserne fik lov til at hygge sig under jorden i ca 3 timer.
Da vi tog dem op var de utrolig møre og saftige.... Det er en tidskrævende måde at tilberede på, men det er både arbejdet og ventetiden værd!!!!







Ingen kommentarer:

Send en kommentar